суббота, 27 апреля 2013 г.

Процедура ІКСІ при безплідді



Причин чоловічого безпліддя існує багато, проте, далеко не всі чоловіки готові досконально розбиратися в їх суті і йти до кінця, щоб перемогти проблему. Найчастіше все це лягає на тендітні плечі жінок, які буквально змушують своїх благовірних звертатися до лікарів, здавати аналізи, проходити курс лікування.

На сьогоднішній день буквально всі види і причини чоловічого безпліддя виліковні. Лікування може проводитися різними способами: за допомогою ліків або хірургічного втручання. Єдине «але» - іноді лікування може зайняти багато часу, а його то якраз у пацієнта і нету ... У таких випадках призначається процедура ІКСІ. Суть даної процедури полягає в тому, що в лабораторних умовах відбувається введення сперматозоїда в цитоплазму яйцеклітини. Зачаття відбувається в 60-70% випадків, а розвиток ембріона - в 90% випадків.



Коли доцільно проводити процедуру ІКСІ

• Коли вік пари, яка бажає зачати дитину, не дозволяє довго зволікати і відкладати на «потім».
• Існує несумісність сперматозоїдів і яйцеклітини
• Надмірно велика кількість вироблюваних яйцеклітин в результаті стимуляції, здатність до запліднення у яких занадто низька
• Якщо якість сперми залишає бажати кращого
• Недостатня кількість вироблюваних яйцеклітин в результаті стимуляції.

ІКСІ не лікує безпліддя і не відновлює чоловіче здоров'я, проте, допомагає ефективно вирішувати проблеми з зачаттям, допомагає виграти час і т.д.


Комментариев нет:

Отправить комментарий