четверг, 2 мая 2013 г.

Як завагітніти з першого разу



Якщо все ж настав день, коли ви і ваш партнер, зрештою, прийняли рішення про поповнення в сім'ї, то наступне питання, може бути «як завагітніти з першого разу?»

Звичайно, це рішення є дуже радісним для будь-якої сім'ї, але не варто почати негайно поспішати. Головне - планувати сім'ю, і це повинно бути ретельно і грунтовно. Зрештою, ми можемо сказати, що це початок пригод, які будуть все життя.



Як завагітніти з першого разу: методи

Основна хитрість, як завагітніти швидко, полягає в тому, що перше, що вам потрібно з'ясувати, коли відбувається щомісячна овуляція. Якщо вам вдалося визначити цей стан - не забудьте саме в ці сприятливі дні спробувати зачати дитину, таким чином, у кілька разів збільшуються шанси на зачаття. Якщо ви не знаєте, коли у вас почалася овуляції, то, цілком ймовірно, ви пропустіть момент зачаття. На жаль, швидше за все, в цьому місяці вам не вдасться завагітніти, і доведеться чекати до наступного місяця, який буде ознаменований новими можливостями.

Щоб зберегти можливість завагітніти, а шанси втратити її звести до нуля, ви можете зробити вибір одного з способів.

Перший спосіб, звичайно, як швидко завагітніти, почати практикувати відносини в період овуляції щодня. Ваш партнер, цілком ймовірно, повинен погодитися на такий крок, який вимагатиме охорони здоров'я (харчування, хороший відпочинок). Це простий і ефективний спосіб гарантує, що ви не пропустіть день початку овуляції. Але майте на увазі, що найбільш активні сперматозоїди після першого контакту, і кількість зрілих зменшується з кожним наступним, що знижує, і шанси зачаття. Це теж обов'язково враховується.
Другий метод, який буде менш виснажливим і більш логічним у цьому контексті полягає в застосуванні спеціальних тестів на овуляцію, які визначають момент цього процесу. Вони продаються в кожній аптеці. Тест простий у використанні, підходить для використання вдома - з ним ви дізнаєтеся ідеальний час для зачаття. Цей метод заснований на календарному методі. Ви можете розрахувати овуляцію, навіть за допомогою простого термометра. Для цього потрібно відразу після пробудження зробити графік температури вранці в піхву. Найвищі показники і означають момент овуляції.
Не має значення, яким способом ви вирішили зачати дитину або дізнатись як завагітніти з першого разу, головне, щоб ваші спроби виявилися успішними.


Комментариев нет:

Отправить комментарий