суббота, 22 июня 2013 г.

Чи потрібні курси підготовки до пологів


Яких би професійних висот ні досягла жінка, народження дитини залишається головною подією в її жіночого життя. І, як до всякого важливої ​​події, до нього потрібно готуватися.

Протягом 9 місяців в організмі жінці відбувається таїнство формування нового життя. Завдяки досягненням медичної техніки майбутні батьки можуть тепер побачити, як виглядає їх дитя, ще до його народження. Це, безумовно, ще більше зміцнює незримі узи, що зв'язують їх з ще не народженим чоловічком, і підвищує почуття відповідальності за його безпеку і здоров'я.
Чи потрібні курси підготовки до пологів

Протягом всього періоду вагітності жінка спостерігається у акушера-гінеколога, здає аналізи, проходить обстеження. Але всього цього явно недостатньо, щоб як слід підготуватися до пологів. А готуватися до них потрібно обов'язково - і фізично, і психологічно. Ось для цього й існують курси підготовки до пологів.

Як правило, такі курси можуть мати різну тривалість. Є досить тривалі курси (22-30 тижнів), які можна відвідувати буквально з перших місяців вагітності. На таких фундаментальних курсах можна отримати докладну інформацію про перебіг вагітності, про те, як правильно харчуватися в різних триместрах, як доглядати за собою. Крім того, на таких курсах можуть проводитися арт-терапія та заняття спеціальною йогою для вагітних, нерідко існує і клуб для спілкування за інтересами.

Для працюючих жінок складно відвідувати такі тривалі курси, тому для них існують експрес курси підготовки до пологів в Москві. Зазвичай їх починають відвідувати з 32-33-го тижня вагітності, коли жінка йде у декретну відпустку. Інформація тут дається в більш стислому вигляді, а увага приділяється головним чином фізичної та психологічної підготовки до пологів: освоюються дихальні техніки, вивчаються способи оптимальної поведінки під час пологів і методи знеболювання.
Чи потрібні курси підготовки до пологів
Відвідування курсів дозволяє майбутній матусі не тільки як слід підготуватися до пологів, а й навчитися доглядати за новонародженим. Багато жінок відвідують подібні курси разом з чоловіками.

Комментариев нет:

Отправить комментарий