воскресенье, 10 февраля 2013 г.

Як легко і швидко народити



Таємниця народження нового життя завжди була інтригуюче прекрасна. Але як би не заворожував цей процес, значне місце в ньому займає біль.

Неприємні, якщо не сказати гірше - жахливо болящі сутички, віднімають у породіллі безліч сил і енергії. А тому всі жінки мріють про легких і швидких пологах, без важких наслідків і травм. Але природа визначила все по своєму, і від болящих сутичок жодної вагітної не піти, а от без наслідків і травм можна обійтися.



З перших місяців вагітності дуже важливий моральний настрій, адже настрій передається дитині. Якщо почнете вередувати, організм вам відповість тим же, тому не пускайте в себе капризи, не давайте їм волю. Намагайтеся бути бадьорими всю вагітність і веселими, це вже перший крок до легким і швидким родам, і повірте, це дійсно працює, так як позитивні думки притягають успіх.

Як хочеться поспати довше, особливо коли нікуди поспішати ... "Живіт великий, рухатися важко, краще полежу, подивлюся телевізор." Скажіть немає ліні. Рухатися, рухатися і ще раз рухатися, так як рух це життя, адже вагітність - це не хвороба, і не треба визначати цей стан в окремі, «пільгові» рамки.


Є величезний вибір спеціальних вправ, які дозволять відчувати себе відмінно під час вагітності, а так само допоможуть підготувати тіло до пологів. Готовими будуть саме ті органи і м'язи, які безпосередньо задіяні при родовому процесі. Тому слід приділити належну увагу специализированности занять для вагітних (це може бути гімнастика або заняття в басейні). Сміливо можна робити вправи вдома, але не пропускати жодного заняття, до цього потрібно поставитися серйозно.

Як часто звучить: "Тобі треба їсти за двох" ... Але ж це зовсім не так. Та їжа повинна бути максимально корисною, різноманітної і здоровою, але їсти за двох ні в якому разі не можна! Інакше ви багато наберете, а народжувати при великій вазі дійсно складно, і з цим вже нічого не поробиш. Добре якщо за всю вагітність вага виросте не більше ніж на 10 кілограм.


Дуже важливо при вагітності не хворіти, так як це може відбитися як на вашому подальшому здоров'я, так і на розвиток малюка. Ну не можна і все, дайте собі таку установку.

Отже, все в руках майбутньої мами, все це комплекс нескладних, але дуже корисних порад як легко і швидко народити. Адже пологи це природний процес, нехай він залишиться в пам'яті як приємний спогад.

Комментариев нет:

Отправить комментарий